Cem Küçük’ten AK Parti’ye Mesaj: Halk Ekonominin ve Maaşların Düzelmesini Bekliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, AK Parti’nin yerel seçim sonrası teşkilatlarında değişim yapma konusunda geç kaldığını belirtti. Küçük, bu durumun “ters tepebileceğini” ifade etti.

AK Parti, 2002’den bu yana ilk kez bir seçimde CHP’ye karşı kaybetti. CHP’nin zaferi sonrası AK Parti’de değişim beklentileri arttı. Özellikle CHP’ye karşı kaybedilen illerde il başkanlarının değişeceği konuşuluyor.

AK Parti’nin yerel seçimde aldığı yenilgide ekonomideki kötü durum ve emekli maaşlarındaki hayal kırıklığı etkili oldu.

Cem Küçük, AK Parti’nin hızlı bir şekilde değişim yapması gerektiğini vurguladı. Aksi takdirde, durumunun tersine dönebileceğini ifade etti. Ayrıca, ekonomide düzenlemeler yapılması gerektiğini belirtti.

Küçük’ün “AK Parti geç kalıyor!..” başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Seçim sonuçları hala tartışılıyor. Geçtiğimiz salı günü AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplandı. Bir takım değişiklikler beklendi ama gerçekleşmedi. AK Parti teşkilatlarında hiçbir değişiklik yapılmadı. Keşke yapılsaydı.

Mayıs ayında ve sonrasında bir takım değişikliklerin olacağı söyleniyor. Ancak AK Parti’nin bu konuda geç kaldığını düşünüyorum. Hemen harekete geçmeli. Aksi takdirde, ters tepki alabiliriz.

Geçen hafta sonu Batı Karadeniz’deydim. Halkın ana gündemi ekonomi ve emekli maaşlarıydı. Başka bir konu yoktu. Öncelikle ekonominin iyileştirilmesi gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
Cem Küçük’ten AK Parti’ye Mesaj: Halk Ekonominin ve Maaşların Düzelmesini Bekliyor!