Cem Küçük’ten Emeklilere Müjdeli Haber: Emekli Kart Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hükümete yakınlığıyla tanınan gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber’deki programında milyonlarca emeklinin merakla beklediği haberi duyurdu. Emekliler, bu sevindirici haberi büyük bir heyecanla karşıladılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ve kulislerde dolaşan bilgiler, emeklilere yönelik seyyanen zam ve ikramiye artışı beklentilerini güçlendirmişti. Ancak beklenen müjdeli haber Cem Küçük’ün canlı yayındaki duyurusuyla geldi.

Emeklilere yönelik bu yeni uygulama, “Emekli Kart” adıyla başlatılacak. En düşük maaş alan ve başka bir geliri olmayan emeklilere sağlanacak olan bu kart, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından temin edilecek ve emeklilerin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

Emekli Kartı’nın özellikleri ve faydaları arasında, en düşük maaş alan ve başka geliri olmayan emeklilere verilecek olması öne çıkıyor. Kart, doğal gaz, gıda ve elektrik gibi temel harcamalarda kullanılabilecek ve kullanımı için gerekli olan tutarlar düzenli olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yüklenecek. Böylece emeklilerin yaşamlarını kolaylaştıracak olan bu kart, büyük bir beklentiyle karşılanıyor.

Bu sevindirici duyurunun Ramazan Bayramı öncesinde kamuoyuna duyurulması planlanıyor. Emekliler, bu yeni uygulamanın hayatlarını kolaylaştıracağına inanıyor ve heyecanla bekliyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
Cem Küçük’ten Emeklilere Müjdeli Haber: Emekli Kart Geliyor