EMEKLİLERE 15.725 TL EK ÖDEME FIRSATI! Hangi Bankalar Verecek?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde özel bankalar, emeklilere, dul ve yetimlere yönelik promosyon ve avantajlarla dikkat çekiyor. Bu kampanyalar sadece ekstra nakit imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çeşitli ek ürünler ve hizmetlerle emeklilerin yaşam kalitesini artırma hedefi güdüyor. Promosyon tutarlarının güncellenmesi ve çeşitlenmesiyle, özel bankalar emekliler için daha cazip hale geliyor. İşte, Vakıfbank, Şekerbank, Garanti, TEB gibi bankaların emeklilere yönelik sunduğu promosyonlar ve avantajlarla ilgili detaylar…

Bankaların emeklilere, dul ve yetimlere yönelik promosyon kampanyalarında hareketlilik başladı. Bu kampanyalar sadece emekliler için değil, aynı zamanda dul ve yetimlerin de ek gelir elde etmelerine olanak sağlıyor. Bankaların sunduğu çeşitli avantajlarla, bu kesimlere yönelik finansal destekler artarak devam ediyor.

NASIL YARARLANILACAK?

Emekliler bu kampanyalar arasından kararını verebilecek. Henüz bir taahhüdü bulunmayan emekliler seçtiği bankalara başvurarak promosyonunu alabilecek. Taahhüdü sürenler ise aynı bankada devam edecekse güncelleme başvurusu yapacak. Tabii burada önceki anlaşmadan kalan sürenin tutarı yeni ödenecek promosyondan düşülecek.

DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN

Promosyon hareketliliği dolandırıcıları harekete geçirdi. Kimi “Bankadan arıyoruz promosyonunuzu evinize getireceğiz” diyerek özel bilgileri isteyip hesaplarını boşaltıyor, kimi de “Zamlı ödemeyi almak için eski promosyona ilişkin fark ödemesi çıktı. Bunu vereceğimiz hesap numarasına yollayın” diyerek mağdur ediyor.

Tüketici Dernekleri Başkanı Levent Küçük, şu uyarılarda bulundu: “Gelen telefon, mesaj ya da e-postaya hemen güvenmeyin. Arayanın bankadan olduğunu teyit edin. ‘Bize para gönderin’ tekliflerine asla itibar etmeyin.”

HANGİ BANKA, NE KADAR VERİYOR?

Bankaların emeklilere, dul ve yetimlere yönelik promosyon tutarları şöyle:

  • AKBANK: Maaşa göre 6.250, 10.000, 12.500, 15.000 lira. Ayrıca her otomatik fatura talimatına 500, toplamda 2.500 lira chip para.
  • ALBARAKA TÜRK: Maaşa göre 5.000, 8.000, 10.000, 12.000 lira. 2 otomatik fatura ödeme talimatına 1.000, emekli yakını getirene her kişi için 500, toplamda en çok 3.000 lira ek ödül.
  • DENİZBANK: Maaşa göre 5.000, 8.000, 10.000, 12.000 lira.

Ve diğer bankalar da benzer şekilde maaşa göre promosyonlarını belirlemiş durumda. Emeklilerin bu kampanyalardan en iyi şekilde faydalanabilmeleri için dikkatli olmaları ve dolandırıcılara karşı tedbirli davranmaları önemli.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
EMEKLİLERE 15.725 TL EK ÖDEME FIRSATI! Hangi Bankalar Verecek?