EMEKLİYE BAYRAM KIYAĞI! Kurban Bayramı İkramiyesi Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekliler için beklenen Kurban Bayramı ikramiyesi miktarı sonunda açıklandı. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler, bayramda alacakları bu parayı şimdiden planlamaya başladı. İşte Kurban Bayramı ikramiyesi detayları ve merak edilen tüm bilgiler.

Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Kadar Oldu?
Emekliler için heyecanla beklenen bayram ikramiyesi miktarı netleşti. Bu yıl yapılan açıklamaya göre, bayram ikramiyelerine yüzde 50 zam yapılarak miktarı 3 bin TL olarak belirlendi. Ramazan Bayramı’nda 3 bin TL alan emekliler, Kurban Bayramı’nda da aynı miktarı ikramiye olarak alacaklar.

Kimler Bayram İkramiyesi Alabilecek?
Bayram ikramiyelerinden SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin yanı sıra sporcular, şehit yakınları, gaziler, terörden zarar gören sivil vatandaşlar, yetim/yaşlılık/dul maaşı alanlar ve güvenlik korucuları da yararlanabilecek.

Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak?
Kurban Bayramı ikramiyelerinin 3 bin TL olarak ödeneceği belirtilirken, ödeme tarihleri de merak konusu oldu. Genel uygulamaya göre, ikramiyeler bayramdan bir hafta önce hesaplara yatırılıyor. Bu doğrultuda, 2024 yılında Kurban Bayramı 16 Haziran’da başlayacak ve ödemelerin bayram tarihinden bir hafta önce hesaplara aktarılması bekleniyor.

Ramazan Bayramı ikramiyelerinin maaş ödeme günlerine göre yatırıldığı benzer bir uygulamanın Kurban Bayramı için de yapılması ve ödeme tarihlerinin yakın bir zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından duyurulması bekleniyor. Bu sayede emekliler bayram öncesinde ikramiyelerini hesaplarında görebilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
EMEKLİYE BAYRAM KIYAĞI! Kurban Bayramı İkramiyesi Açıklandı!