MOBİL CİHAZ ALACAKLAR DİKKAT! Büyük Zam Yolda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telefon ve elektronik cihaz almayı düşünenler için kötü haber geldi. Yakın bir gelecekte cihaz fiyatlarında fahiş artışlar bekleniyor.

Son dönemde elektronik cihaz fiyatları adeta tavan yapıyor. Bu durum, telefon almak isteyenleri maddi anlamda zorluyor.

Hatta kredi kartı taksit sınırlamalarıyla birlikte, elektronik cihaz almak artık daha zor bir hal aldı. Bu durumda, nakit imkanı olmayanlar için telefon almak neredeyse imkansız hale geldi.

Şimdi bir de zam haberleri var ki, durumu daha da zorlaştırıyor. Çinli tedarikçilere dayanan raporlar, elektronik cihazlarda yakın bir zamanda ciddi fiyat artışları olabileceğini gösteriyor.

Beklentilere göre, çipli cihazların fiyatlarında artış görülecek. Tedarikçilerin uygulayacağı zamlar, tüketicilere yansıyacak ve cihazlar daha yüksek fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu artışın temel nedeni, içerisinde kullanılan altın ve bakır gibi maddelerin maliyetlerindeki yükseliş. Bu durum, elektronik cihaz üreticilerinin cebinden daha fazla para çıkarmasına sebep olacak ve tüketicilerin de daha pahalıya mal olacak.

Telefon ya da başka bir elektronik cihaz almayı düşünenler için tavsiye, zamdan önce alışveriş yapmaları olabilir. Zira yakın zamanda zamlı tarifelerle karşılaşma ihtimali yüksek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
MOBİL CİHAZ ALACAKLAR DİKKAT! Büyük Zam Yolda!