Ece Üner ve Taha Hüseyin Karagöz Arasında Gerginlik: Küçük’ten Sert Eleştiriler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Sözcü TV sunucusu Ece Üner’in CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’e yönelik eleştirilerini konu alan bir yazı kaleme aldı. Küçük yazısında Üner’i “sahte sahte gülmek” ve “iticilik” ile eleştirdi ve “yeni bir troll türü” olarak nitelendirdi.

İktidara yakın gazetecilerden Taha Hüseyin Karagöz’ün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesi CHP’ye yakın medyada tepkiye neden oldu.

Sözcü TV sunucusu Ece Üner’in Karagöz’e yönelik ağır eleştirileri gündem oldu.

Üner’in çok konuşulan tepkisini “Yeteneksiz Bayan Ripley: Ece Üner” başlıklı yazısında değerlendiren Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, “Çünkü hâlâ zayıfa vuruyorsun. “Bedel ödüyorum” demişsin ama hangi bedeli ödediğini hâlâ öğrenemedik.” ifadelerine yer verdi.

Küçük’ün Eleştirileri:

  • Samimiyet Yoksunluğu: Küçük, Üner’in eleştirilerinde samimiyetsiz olduğunu savunarak, “Hangi işi yaparsanız yapın önemli olan samimiyettir. Televizyonculuk ve gazetecilik de öyle. Eğer samimiyseniz izleyici ve okuyucular sizi tutar. Değilseniz zaten medyada tutunamazsınız.. Ana akım medyadan çıktığınız anda da marjinal birine dönüşürsünüz. Ece Üner tam olarak böyle biri.” ifadelerini kullandı.
  • Seçici Davranış: Küçük, Üner’in eleştirilerinde seçici davrandığını ve muhalif kanadaki bazı olaylara sessiz kaldığını savundu. “Metin Akpınar’ın çocuklarını yok saymasına ağzını açmazsın. CHP’li belediyelerin eşi dostu kayırmasına sesin çıkmaz. DEM’li belediyelerin PKK desteğini görmezsin. Uğur Dündar’ın karşısında iki büklüm oturursun. Sahte sahte güler, iticiliğini ortaya çıkarırsın. Yeni bir trol türüsün Ece. Muhtemelen birkaç yıl sonra da olmayacaksın. Gerçi şimdiki yerinde olsan ne olur olmasan ne olur. Yeteneksiz Bayan Ripley’sin.” şeklinde konuştu.

Ece Üner’in Tepkisi:

Ece Üner, Cem Küçük’ün eleştirilerine henüz bir yanıt vermedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
Ece Üner ve Taha Hüseyin Karagöz Arasında Gerginlik: Küçük’ten Sert Eleştiriler!