Ekonomi Düzelmeden AK Parti’ye Kazanç Zor! Küçük’ten Teşkilat Değişimi ve Ekonomi Vurgusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından sonuçlarla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan il başkanlarından rapor istedi ve birçok gazeteci de ekonomi ve teşkilatların oy kaybındaki etkisine dikkat çekti.

Cem Küçük, Türkiye Gazetesi’nde bugün kaleme aldığı “AK Parti Geç Kalıyor” başlıklı köşe yazısında parti yönetimine seslendi.

Küçük, geçen Salı günü yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısını değerlendirerek, beklenen teşkilat değişikliğinin Mayıs ayı ve sonrasına ertelendiğini belirtti. Bu durumun, partinin hızla hareket etmesi gereken bir durum olduğunu vurgulayan Küçük, değişikliklerin derhal yapılması gerektiğini savundu.

Halk gündeminin ekonomi ve emekli maaşları üzerinde yoğunlaştığını belirten Küçük, öncelikle ekonominin düzeltilmesi gerektiğini ifade etti. Küçük, Kastamonu, Amasya, Kütahya, Adıyaman, Kilis, Afyon, Uşak ve Şanlıurfa gibi iller üzerinde odaklanılması gerektiğini dile getirdi. Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Gök’ün öngörülerine atıfta bulunarak, AK Parti’nin tüm illeri gözden geçirmesi gerektiğini ve gecikilmesi halinde ekonomik düzelme bile yaşansa sıkıntılarla karşılaşılabileceğini belirtti. Küçük, yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Bir örnek vermek gerekirse, seçimler öncesinde Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Gök, AK Parti’nin neden kaybedeceğini bana detaylı bir şekilde anlatmıştı. Ben başta inanmadım ama sonunda dedikleri gerçekleşti. Aynı şekilde, başka bir arkadaşım da Kütahya için benzer şeyler söylemişti. AK Parti, tüm illeri detaylı bir şekilde gözden geçirmelidir. Zaman kaybedilmeden önlem alınmalıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
Ekonomi Düzelmeden AK Parti’ye Kazanç Zor! Küçük’ten Teşkilat Değişimi ve Ekonomi Vurgusu!