EMEKLİLER İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ! Promosyon Miktarları Güncellendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizbank, emeklilere yönelik yeni promosyonlar sunarak bankacılık sektöründe hareketlilik yaratıyor. Başvuruları e-Devlet veya şubeler aracılığıyla yapılabiliyor.

DENİZBANK’TAN EMEKLİLERE YENİ FIRSAT

Denizbank, emeklilere özel promosyonlarını güncelledi ve bankalar arasındaki rekabeti artırdı. Her bankanın emekli promosyonları farklılık gösterirken, emekliler hangi bankanın daha yüksek promosyon sunduğunu merakla bekliyor.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

SSK veya Bağ-Kur emeklileri için başvuruları e-Devlet / SGK Müdürlükleri üzerinden veya Emekli Sandığı emeklileri için çalıştıkları kurum veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı’na yapabilirler ve banka tercihlerini Denizbank olarak belirtebilirler.

Emekli olanlar, Denizbank şubelerine bizzat giderek veya MobilDeniz uygulaması üzerinden başvuruda bulunarak promosyon avantajlarından faydalanabilirler.

EMEKLİ PROMOSYONLARI NE ZAMAN YATIRILIYOR?

Başvurudan sonra, ilk maaşın bankaya aktarıldığı tarihten itibaren 2 iş günü içinde emekli promosyonları hesaplara aktarılıyor. Bu hızlı işlem süreci, emeklilerin promosyonlarına kolayca erişebilmesini sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
d_nceli
Düşünceli
EMEKLİLER İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ! Promosyon Miktarları Güncellendi!